Beoordelingen van John Sushi Oldenzaal

Recente recensies

5.0
Tim
28 november 2021

Heerlijk gegeten. Met name de poke bowls vallen hier altijd goed in de smaak. Maar ook de warme snacks smaken uitstekend. De deluxe zalmroze viel wat tegen qua smaak, met name door de prijs had ik daar wat meer van verwacht, ook was deze niet heel netjes gesneden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidi
27 november 2021

Heerlijke box, Super verx

Hetty Oude Booyink
27 november 2021

Vindt het erg opgepropt in het bakje zitten . Dat doet afbreuk aan de beleving en is een gehannes om het eruit te krijgen . Ook heb je altijd in een oogopslag een prijs en wat je ziet beoordeling … en door het minimale bakje voelt dat wat teleurstellend. De sushi was wel erg lekker👍🏻

Zeynep
26 november 2021

Erg lekker en vers, hele vriendelijke bezorging!

Crista
24 november 2021

Spring rolls koud, echt koud. Niet te eten dus. Jammer van het geld.

Marit
22 november 2021
Henk
20 november 2021

De sushi mag wel iets gelijkmatiger gesneden; nu krijg je soms enorme brokken.

Riete Rorink
20 november 2021

De warme producten mogen nog wel wat warmer.

S.
20 november 2021
Dilara
17 november 2021

John’s sushi bezorgt altijd heel snel! Daarnaast bestel ik altijd hier, omdat ze naar mijn mening de beste sushi hebben. Heb bij veel plekken sushi gehad, maar ze waren nooit zo lekker als bij John’s sushi. Daarnaast heb je hier 10% korting! Het is gewoon perfect

Wijering
16 november 2021

Top service! Pokebowl zijn er de lekkerste!!!

Van Dijk
13 november 2021
Jeroen
12 november 2021
Marit
10 november 2021

Geweldig weer!

Chantal
8 november 2021

Altijd lekker hier!

Linda
7 november 2021

Heerlijke, verse Sushi!

Henk
5 november 2021

Prima eten. Sneller bezorgd dan aangegeven.

Miranda Siemerink
3 november 2021
Fm. Bartelink
3 november 2021

Netjes gebeld dat ze iets later kwamen. Kwaliteit weer top; heerlijk gegeten !

Ramona mouwen
2 november 2021

Eten was half uur vroeger dan gemeld was. Gelukkig was ik gewoon thuis. Verder betaal je voor een plastic tasje maar je krijgt een papieren tasje 🤣 weer 0.10 verdient

Marleen
1 november 2021

Erg lekker! Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
31 oktober 2021

Dikke stukken rauwe zalm en tonijn niet lekker. Te groot en saai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
30 oktober 2021

Erg lekker. Wij hadden de crispy box. Komen zeker terug om ook de traditionele sushi te proberen.

Judith
30 oktober 2021

Toen ze net open waren 1e keer besteld & de sushi was aardig, maar niet heel lekker. Daarna toch weer besteld en toen was het echt super lekker! Nu meerdere keren besteld & altijd super vers en echt lekker! Aanrader!

Erik
29 oktober 2021

Was Top,heerlijk en supersnel bezorgd!

Moenesar
25 oktober 2021
Jorrit
24 oktober 2021

Heerlijke verse sushi, een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
23 oktober 2021

Wederom geweldig!!!

Simon
23 oktober 2021

De bezorger haalde zelfs nog heel vriendelijk wat vuil uit de tuin wat er in was gewaaid. Supertof van die kerel!

Nicole
22 oktober 2021

Geweldige sushi, gaan zeker weer bestellen!!!!!

Yvonne Nijland
22 oktober 2021

Was weer top!!!

Inge Mulder
20 oktober 2021

Het was heerlijk 👍

Natascha
19 oktober 2021
Rosan Hellenkamp
18 oktober 2021

Super lekkere sushi! Tweede keer dat ik hier besteld heb. Sushi was alleen heel vers en viel uit elkaar. Verder heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
16 oktober 2021

Prima Sushi

Pim
15 oktober 2021

Het was weer heerlijk!!!

Judith
12 oktober 2021

Hartstikke lekker, hartstikke vers!

Marit Brummelhuis
11 oktober 2021

Was weer super!

Maaike
11 oktober 2021

Heerlijk vers en veel! Zelfs 4 extra urimaki's gekregen.. super! Bedankt toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Engbers
10 oktober 2021

Heerlijke bowl en sushi gehad, we hadden een schaal van 32 stuks sushi besteld maar we kregen er 24, jammer. Dat wordt bij de volgende bestelling verrekend na telefonisch overleg👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geerdink
9 oktober 2021

Prima kwaliteit sushi, snelle bezorging, chopsticks, sojasaus en wasabi meegeleverd. Top. De sashimi mag wat dunner gesneden zijn.

Saskia
6 oktober 2021

Lekkere sushi!! Bezorging precies op tijd.

Marjan
5 oktober 2021

Grote en lekkere pokebowl.

Dilara
4 oktober 2021

Het werd heel snel bezorgd. Daarnaast was de sushi HEEL lekker! Heb er echt van genoten

Anoniem
3 oktober 2021

Erg lekker, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
2 oktober 2021

Het was heerlijk! Mooie en strak gerold, mooi opgemaakt en de smaak was top! Wij gaan vaker bestellen :)

Fam. Pfennen von draggenstein zum ottensland
2 oktober 2021

Super vers en van hoge klasse!

Vero
1 oktober 2021
Simon
1 oktober 2021
Astrid
30 september 2021

Het was weer genieten👍

john Fransen
29 september 2021

Ik weet dat jullie net open zijn en dat alles nog beter kan. De planning van tijden qua afhalen kan echt wel beter ik moest een kwartier langer wachten dan de afgesproken tid. En bij een bestelling mag echt wel standaard gratis gember meegeleverd worden. Ook een check of de bestelling compleet de deur uitgaat. Het is vervelend dat een bestelling niet compleet. De tegoedbon voor de niet geleverde California handrolls zoals besproken zien we nog wel graag tegemoet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lauren
28 september 2021
Martijn
27 september 2021

Twee gerechten verkeerd geleverd. Geen ramp maar telefonisch ook geen excuus... De sushi smaakte goed en de temaki was geweldig

Richard Jeunink
26 september 2021
Anne
25 september 2021

Zoals altijd weer super. Snelle bezorging!

Maggie Vogelzang
25 september 2021

Heerlijke sushi, eigenlijk te veel besteld, met het idee iets over te houden voor het ontbijt. Maar dat is natuurlijk niet gelukt. :)

Gjp
23 september 2021
Martin
21 september 2021
Wendy
20 september 2021
Anne
20 september 2021
Silvia Ribberink
19 september 2021

Zeer vers, heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wigger
19 september 2021

Kwaliteit van de geleverde sushi was goed, heerlijk gegeten. Helaas was de springroll niet meegeleverd bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
19 september 2021

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Floor
17 september 2021
Kim
16 september 2021

Was weer lekker👌🏻

Chantal
16 september 2021

lekkere poke bowl. voor herhaling vatbaar.

Marian
16 september 2021

We hebben heerlijke sushi gehad! Wel jammer dat je op zo’n bedrag bezorgkosten moet betalen en voor de plastic zak 0.10 eurocent wordt gerekend terwijl ik niet om een plastic zal heb gevraagd. Het kan evt ook in een papieren zak

Kothman
16 september 2021

Uitstekend.

MK
14 september 2021

Heerlijk gegeten! De familiebox is meer dan genoeg en met veel variatie. Lekker vers en op tijd bezorgt. Echt een aanrader!

Maarten
14 september 2021

Super lekker weer! We bestellen hier graag de specials, dat zijn mooie kunstwerkjes! Bezorging vriendelijk en prima op tijd. Aanrader.

Wenke van der Zande
13 september 2021

Super lekker en altijd op tijd 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachel
11 september 2021

Het was erg lekker en zag er goed uit.

Kothman
10 september 2021

Perfect eten. Wel jammer dat we moesten betalen voor een plastic zakje. Vraag dan €0,01 of geef een papieren zakje mee. Dat laatste is ook beter voor het milieu.

Els
10 september 2021
meijerink
10 september 2021

Wauw, beste sushi ever.!!! Super vers, heerlijke smaken en snel bezorgd. Bezorgers ook erg vriendelijk. Beetje verslaafd eraan geraakt.....

maaike boerrigter
10 september 2021

Heerlijk’

Chantal Bolscher
9 september 2021

Heerlijke sushi. Stipt op tijd bezorgd. Aanrader.

Emma
9 september 2021
Victoria
9 september 2021
Marit
8 september 2021

Eerder bezorgd dan verwacht was weer heerlijk en nog twee loempia’s erbij die ik niet besteld had! Super sushi!

Yvonne nijland
8 september 2021

Het was weer top, heerlijke sushi, dit keer ook de garnalen besteld, waren heerlijk. Bezorging exact op tijd, ben zo blij met jullie in Oldenzaal.

Natascha
8 september 2021

We hebben genoten van de sushi. Super vers, pure smaken, echt top.

Suzan
4 september 2021

Weer super lekker gegeten, zoals altijd. Lekker vers en was er binnen een uur. Toch netjes. Poké bowl gehad met een fried roll en kip satés.

Ans kip
4 september 2021

👌

Tim
4 september 2021
An
3 september 2021

Top!!!

Van benthem
3 september 2021

Heerlijk zoals altijd. Goed op de allergie gelet. Ik kan hier met een gerust hart eten.

A.
31 augustus 2021

Snelle levering en lekker eten voor een redelijke prijs!

Nicole
30 augustus 2021

Snel bezorgd. Héérlijke sushi. Bakje was iets te klein waardoor het eten wat “geplet” was maar niet minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolle ten Hoopen
30 augustus 2021

Supervers en supermooi zag het eruit. De smaak was verrukkelijk. De bezorgtijd was hetzelfde als de "opgegeven" tijd. TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Bartelink
29 augustus 2021

Top sushi, heerlijk, aanwinst voor Oln’zel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buil
29 augustus 2021

Heerlijke sushi. Prima bezorging op de beloofde tijd. Minpuntje vonden wij dat er een uur tussen moment van bestellen en bezorgen zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
29 augustus 2021

Ik had een gewone sushi bowl tuna besteld, maar volgens mij was dit toch echt de tuna spicy….

L
28 augustus 2021

Top zoals altijd!

Marloes
28 augustus 2021

Heerlijke sushi!!!

Bart
28 augustus 2021
Kelly Cuppers
27 augustus 2021

Heerlijke verse Sushi, we gaan hier zeker nog een keer bestellen!

Pieter
27 augustus 2021

Kwaliteit van de sushi is goed maar een cursus sushi oprollen zou op zijn plaats zijn

anoniem
25 augustus 2021
Anne & Danique
24 augustus 2021

Smullen !

Paul
23 augustus 2021
Linda
23 augustus 2021

Al meerdere keren besteld, erg lekker! Gister waren helaas de warme gerechten zo goed als koud. Klein verbeterpuntje….. De smaak was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
22 augustus 2021

Erg lekkere en verse sushi, ruime porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen Noordhof
22 augustus 2021

De mail over bezorging kwam nadat de sushi al was bezorgd. Enige opmerking. Verder genoten van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meulenbeld
22 augustus 2021
Marielle
22 augustus 2021

Sorry ik wil niet overdrijven ofzo maar POHHH WAT IS DE SUSHI HIER GOED! Heel betaalbaar Super vers.. SNEL BEZORGD en gewoon zo lekker. Dit is vanaf nu mn vaste stekkie

Kingma
21 augustus 2021
Koopmans
21 augustus 2021
Leonie
21 augustus 2021

Heerlijke sushi, verse ingrediënten. Op tijd en vriendelijk bezorgd.

A
21 augustus 2021

Heerlijke sushi maar de hoeveelheid sushi rijst mag iets minder. We zullen wel vaker bestellen

Marieke
20 augustus 2021

Heerlijke sake bowl afgehaald. Aanrader!

Tom
19 augustus 2021

Prima kwaliteit en lekker eten. Mooi op tijd bezorgd.

Yvonne Nijland
19 augustus 2021

Het was weer super lekker, top !!! 😋 Dank jullie wel 👌

Marian berkers
18 augustus 2021

Was wederom super lekker

Els
18 augustus 2021
-
17 augustus 2021
Boet
15 augustus 2021

Prijs/kwaliteit is zeer goed, alles is zeer vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
14 augustus 2021

Normaliter wordt eten vaak te laat bezorgd, in dit geval was het omgekeerde het geval. Bijna een half uur te vroeg werd het afgeleverd. Doorgaan is dit geen probleem, maar bij het naar bed brengen van twee kinderen was dit minder wenselijk. Ondanks dat een prettige ervaring. Kwalitatief goede sushi voor weinig. Zeker voor herhaling vatbaar!

Magda
14 augustus 2021

Eerste keer besteld hier. Sushi mix sashimi en Wasabi Calafornia Roll. Was een beetje aan de droge kant , daarom niet geweldig maar wel oké. Bezorging mooi snel.

Sandra
14 augustus 2021
Jet
13 augustus 2021

Aangenaam verrast, erg lekkere sushi 😋

Linde
13 augustus 2021
Hofland Ton
13 augustus 2021

Het heeft weer heerlijk gesmaakt

Pascal
11 augustus 2021

Precies op tijd

Wermers
9 augustus 2021

Voor herhaling vatbaar, vlotte bezorging en we hebben heerlijk gegeten. Gaan we zeker nog een keer doen.

MAS
9 augustus 2021
M. Wubbels
8 augustus 2021

Het enige punt voor mij is dat we bij 4 pokkebowl en 32 sushi wel meer dan 1 zakje wasabi mogen hebben. Dus graag voor iedereen.

Jolanda
7 augustus 2021

Lekkere sushi ,goede prijs

Mensink
5 augustus 2021

Erg lekkere sushi voor een zacht prijsje! Bezorging was snel. Fijn dat we er en sushi tent bij hebben in Oldenzaal!

Ties en Nadine
1 augustus 2021

De sushi was super. Echt een aanrader om hier te bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
31 juli 2021

Lekkere sushi voor een prima prijs!

Sophie
31 juli 2021

Snelle bezorging en verse zelfgemaakte sushi

Jules
31 juli 2021

Gewoon erg goed! Voor een goede prijs.

O
29 juli 2021

Heerlijke pokebowl met kip

Gerda
29 juli 2021

Erg lekker goede kwaliteit En perfect op tijden aanrader

Esther
29 juli 2021

Heerlijke sushi!! En erg snelle bezorging!

Anita
28 juli 2021
M.
28 juli 2021

Prima prijs / kwaliteitverhouding.

Marc
26 juli 2021

Bij de bestelling werd de kortingscode niet automatisch meegenomen maar na een telefoontje werd dit netjes met een paar mini loempiaatjes gecompenseerd. Gaat niet zozeer om de loempiaatjes maar ze hadden ook gewoon kunnen zeggen ‘pech gehad, had je maar beter op moet letten bij het bestellen’ (wat op zich ook zo is 🙈 ) Maar dat hebben ze niet gedaan en da’s een compliment waard vind ik. Arigatou 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DG
26 juli 2021

Heerlijke sushi, goede kwaliteit, snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina Geisink
25 juli 2021

De sushi is ontzettend lekker maar mag iets strakker gerold worden want ze vallen iets uitelkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
25 juli 2021
Tijdhof
25 juli 2021

Heerlijk verse sushi ! Het inpakken van het tasje had iets beter gekund. Maar lekkerste sushi van oldenzaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van benthem
25 juli 2021

Ontzettend lekkere sushi gehad. Doorgegeven dat iemand een allergie had en dit hebben ze heel goed op gelost door er een vervangend product in te doen. Heerlijk, aanrader ook voor een late night snack, ze zijn namelijk tot 22:00 uur open in het weekend! Top

Pinar
25 juli 2021

Heel lekker eten en goede bezorging aardige bezorger . Ik ga zeker vaker bestellen.

Suzan Reuvers
24 juli 2021

Heerlijk gegeten met de vrienden. Vers en goed van smaak! Aanrader en aanwinst voor Oldenzaal! 😃

L
24 juli 2021

Gewoon weer top !!

Annemarie
24 juli 2021

Top. Heerlijk gegeten

Anne
24 juli 2021

Zoals altijd weer super!

Sandra
22 juli 2021

Supervers, heerlijk eten. Personeel mag wel iets gastvrijer, maar dat was een momentopname.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
20 juli 2021
G
20 juli 2021
Ilse
20 juli 2021

Eten was echt super lekker! Nu al een paar keer besteld en jullie hebben er een paar nieuwe fans bij! Echt super lekker!

.
19 juli 2021
Daan
19 juli 2021

Snel bezorgd, sneller dan aangegeven. De kwaliteit van de sushi-box vonden wij niet zo heel geweldig. Veel goedkope ingrediënten, vooral veel rijst. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
17 juli 2021

TOP!

Marielle
17 juli 2021

Besteld en binnen 15 min bezorgd op een vrijdag!! Goeie kwaliteit sushi. De boxen zijn groot en heel vers. Beste sushi die ik in tijden hebt gehad. Goede prijs verhouding met wat je krijgt zeg maar! Echt een aanrader!!!

Job
16 juli 2021

Heerlijke sushi!👍👍

Mario G
14 juli 2021

1e keer, sushi is super

Vogelzang
14 juli 2021

Prima sushi! Erg fijne website/app ook

Richard H.
13 juli 2021

Vers, lekker, snel bezorgd. Helemaal super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit
12 juli 2021

Super precies op tijd en heerlijk 👍

Marlon
12 juli 2021
Hofland
11 juli 2021
Joanne Engelbertink
11 juli 2021

Lekker gegeten!

Berta
11 juli 2021
Koen
10 juli 2021
Inge Simao
8 juli 2021

John sushi Oldenzaal goede start gemaakt. Californiaroll krab goed v smaak. Kipsate mag iets pittiger. Miste de zakjes wasabi en soja dat was erg jammer. Karaaga goed. 10% korting via website werkte niet goed

Anna
7 juli 2021

Het was een keer iets anders, de fried chicken. Smaakte prima, maar van mij mag er wel iets meer smaak aan zitten.

Essie
6 juli 2021

Bezorger vergat af te rekenen maar kwam er gelukkig zelf op tijd achter . Was lekker alleen jammer dat er geen sojasaus en wasabi bij zat

Demi Adriana
5 juli 2021

Heb nu al 3 keer besteld bij John Sushi, en het is echt de beste sushi ooit! Super leuk personeel, verse sushi en goede prijzen. Zeker een aanrader!!

Roos Jacobs
5 juli 2021

Heerlijke sushi!! Lekker op kamertemperatuur, goede rijst en verse producten. Smaakt naar meer!

Ans kip
5 juli 2021

Het was heerlijk! Bezorger was vriendelijk en excact op tijd! 👍😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
5 juli 2021

Heel lekker en prima op tijd ik ga zeker vaker bestellen

Mike
4 juli 2021

Goede prijs kwaliteit sushi, vriendelijke jonge dame achter de kassa en zoals op de afgesproken tijd was de bestelling ook klaar, komen zeker nog is terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
4 juli 2021
Audrey
4 juli 2021

Heerlijke sushi. Boven verwachting. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toos Benneker
4 juli 2021
Anne
4 juli 2021

Werderom heerlijke sushi! Bestelling was op tijd. Ze waren iets vergeten. Binnen 15 min werd dit nabezorgd met iets extra’s erbij. Helemaal super. Wij zullen hier blijven bestellen!!

Sanne
4 juli 2021

Sushi was erg lekker en vers. Toen wij het kwamen ophalen was alles gelijk klaar. Jullie hebben er zeker een klant bij!

Vogelsang
3 juli 2021

Exact op tijd werd onze bestelling bezorgd. Fantastisch kwaliteit. We hebben genoten 👍👍👍.

Rudie
3 juli 2021

Eerste keer voor ons bij John Sushi, maar zeker niet de laatste

Kim
3 juli 2021
Monique Segerink
3 juli 2021

Heerlijk én vers

Naomi
3 juli 2021
Kim
2 juli 2021

Heerlijk👌🏻

Mir
2 juli 2021

Heerlijke echt verse sushi. Voor herhaling vatbaar

Raymond
2 juli 2021
IR
2 juli 2021

Er zat een haartje in de sushi :(( vond dat niet zo prettig verder was de sushi lekker

Almaz Veltman
1 juli 2021
Sandra
1 juli 2021
Maaike
30 juni 2021

Top Ik had een fout gemaakt en ze belden me netjes of het zo de bedoeling was. Heel netjes attent.

Roy Oude Rikerink
28 juni 2021

Gisteren een Sushi box besteld, dit was super dus vandaag gelijk maar weer besteld! Lekker vers en om te hoek om op te halen, heerlijk!

P. Engbers
28 juni 2021
Henk
27 juni 2021
N
27 juni 2021

Vega sushi besteld. Lekker eten, snelle bezorging en goede porties. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
26 juni 2021

Bezorging was goed en de sushi heerlijk! Alles zag er verzorgd uit.

Bart
26 juni 2021

Keurige en snelle bezorging en prima kwaliteit

Mo en Es
26 juni 2021

Goede sushi, lekker van smaak. Bezorging correct en snel. Zeker aan te raden Prijs kwaliteit zoals het hoort

Anne
26 juni 2021

Super lekkere, verse sushi. Wij gaan hier zeker vaker bestellen l!

Ilse
26 juni 2021

Het eten smaakte echt verrukkelijk! Ik ga zeker vaker bestellen. Snel geleverd ook! Jullie zijn echt een aanwinst

Bartelink
25 juni 2021

Prima sushi alleen de bijgerechten waren koud/slap. Misschien in bakjes doen ipv zakjes!

Cornelissen
25 juni 2021
Lou
21 juni 2021

Ontzettend goed!! Snel klaar, duidelijk met zorg bereid en heerlijk gegeten. Goed gevuld, mooie producten en qua smaak, absoluut top! Ik heb mijn nieuwe sushi adres gevonden.